Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Armstrong. Călătoria fantastică a unui șoricel pe Lună

Special Price 31,43 RON Regular Price 44,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1120

Câștigător al multor premii, Torben Kuhlmann ilustrează într-o manieră deosebită o poveste în care visurile nu cunosc limitele imaginaţiei.

Data apariției: IANUARIE 2019

Cu mult timp în urmă, un şoricel a învăţat să zboare şi a traversat Atlanticul.

Acum, neînfricatul șoricel se îndreaptă spre Lună, trăind o aventură de neuitat și demonstrând că pentru cei mai mari inventatori, statura măruntă nu reprezintă absolut niciun impediment. Câștigător al multor premii, Torben Kuhlmann ilustrează într-o manieră deosebită o poveste în care visurile nu cunosc limitele imaginaţiei.

Cărțile sale Lindbergh – Povestea unui șoricel zburător şi Oraşul cârtiţei au devenit foarte rapid bestselleruri, evidențiindu-se prin entuziasmul autorului pentru invențiile mecanice ieșite din comun.

 

„Ilustrațiile detaliate, cu tonuri calde, în creion și acuarelă, susțin vizual progresele înregistrate de șoricel în timp ce prelucrează diverse obiecte de uz casnic – un ceas deșteptător, o folie de aluminiu sau niște recipiente din metal – pentru a-și construi un costum spațial și a-și lua zborul.”  Nicole Lamy, New York Times Book Review

Informații carte
Autori Torben Kuhlmann
Categorie Vârsta +3 ani
ISBN 9786067932065
Format 21,5 x 28 cm
Număr pagini 128
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Armstrong. Călătoria fantastică a unui șoricel pe Lună