Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Basme și povești românești

Special Price 35,94 RON Regular Price 59,90 RON
Out of stock
SKU
JUN.1137

Textele din această carte, cincisprezece la număr, au fost atent selectate din operele unor foarte cunoscuți scriitori români

Au fost odată multe basme și povești românești, că, de n-ar fi, nu s-ar povesti și nu s-ar tot povesti, iar unele dintre ele, cele mai frumoase, nu s-ar aduna într-o carte… Ca să fie citite de toți copiii, mici și mari, cuminți și nu prea, cum era și băiatul din povestea pepenelui uriaș, care le înflorea mai ceva ca baronul Münchausen. Și să se închipuie fie vreun viteaz fecior de împărat, fie vreo frumoasă fiică de împărat care trebuie scăpată din ghearele unui zmeu… Ori pur și simplu să se înveselească pe seama pățaniilor unor personaje precum Ivan Turbincă și Păcală.

Textele din această carte, cincisprezece la număr, au fost atent selectate din operele unor foarte cunoscuți scriitori români, și anume Petre Ispirescu, Alexandru Odobescu, Ion Creangă, Barbu Ștefănescu, G. Dem. Teodorescu, Mircea Sântimbreanu, Octav Pancu-Iași, Vladimir Colin, sau din literatura populară. Așadar, basme și povești mai vechi ori mai noi, care, datorită ilustrațiilor create de Diana Tivu, niciodată nu îi vor pierde farmecul și niciodată nu vor înceta să stârnească jocul imaginației.

Informații carte
Categorie Vârsta 2-5 ani
ISBN 9786067932225
Format 22 x 26,5 cm
Număr pagini 240
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Basme și povești românești