Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Berlin. Bătălia din Gropius (vol.3 din seria Berlin)

Special Price 20,94 RON Regular Price 34,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1067
BERLIN. Bătălia din Gropius (vol.3 din seria BERLIN)

La Corint Junior, continuăm seria Berlin cu al treilea volum Bătălia din Gropius. O distopie captivantă care se adresează adolescenților, scrisă de autorii italieni Fabie Geda și Marco Magnone.

Este decembrie 1978 şi iarna se abate asupra Berlinului. De ambele părţi ale Zidului, stratul alb al zăpezii a îngheţat peste casele şi şcolile în ruină, peste parcurile şi curţile pustii. În ultimii trei ani, un virus incurabil a exterminat populaţia adultă a oraşului, constrângându-i astfel pe copiii şi tinerii care au supravieţuit să trăiască la voia întâmplării, până când, odată ajunşi la vârsta maturităţii, boala să-i ucidă şi pe ei.

De data aceasta, un război necruţător se dezlănţuie între grupurile de tineri, care duc zi de zi o luptă dură pentru hrană şi resurse. Grupul din Tegel, condus de nemiloasa Wolfrun, incendiază adăposturi şi seamănă teroarea în Gropius, cartierul simbolic al Berlinului, sub privirile îngrozite ale Christei și ale lui Jakob. Nimeni și nimic nu pare să îi oprească, și totuși cineva mai păstrează încă în inimă o scânteie de umanitate...

Informații carte
Autori Fabio Geda, Marco Magnone
Categorie Vârsta +12 ani
ISBN 9789731287195
Format 13 x 20 cm
Număr pagini 226
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Berlin. Bătălia din Gropius (vol.3 din seria Berlin)