Te-ai gândit vreodată cum ar fi să devii detectiv când vei fi mare? Ai putea ajuta la căutarea suspecților, ai putea prinde vinovatul, ai putea rezolva mistere! Însă pentru asta ai nevoie de câteva calități, pe care le vom exersa începând chiar din acest weekend! Împreună, ne vom antrena atenția pentru detalii, vom analiza indiciile, vom învăța să găsim soluțiile cele mai bune și drumurile cele mai rapide și vom descifra mesaje ascunse. Astfel, în scurt timp, vei fi și tu un mare detectiv!

ȘCOALA DE SPIONI

Ca să fii un bun detectiv, este foarte important să fii atent la amănunte! Folosește-ți abilitățile de superspion pentru a găsi cele șase diferențe dintre cele două secvențe. Mare atenție, vei avea nevoie de ochi de vultur ca să le găsești!

DESCARCĂ

EVADAREA DIN CASA BÂNTUITĂ

Detectivii știu întotdeauna cum să găsească ieșirea cea mai bună din orice situație. Sigur poți și tu! Găsește drumul pe care trebuie să-l urmezi pentru a evada din casa bântuită.
Nu ai voie să atingi nicio fantomă!

DESCARCĂ

GĂSEȘTE GRILA ASCUNSĂ

Cât de repede poți să descoperi detaliile? Un detectiv adevărat trebuie să fie și vigilent, și iute. Grila cea mică se regăsește într-un singur loc în grila cea mare.
O poți găsi?

DESCARCĂ

UN MESAJ ASCUNS

Detectivii primesc adeseori mesaje ascunse în coduri. Poți și tu să descifrezi un astfel de mesaj? Folosește-ți spiritul de observație și găsește în grilă cele opt cuvinte de spionaj. Privește cu atenție de la un capăt la altul, în jos, în sus și pe diagonală.

DESCARCĂ

MULTE ALTE JOCURI CAPTIVANTE VEI GĂSI ÎN VOLUMUL:

MAREA CARTE CU JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI

DESCARCĂ

DACĂ ȚI-AU PLĂCUT JOCURILE PROPUSE DE NOI, POȚI GĂSI ALTELE LA FEL DE INTERESANTE ÎN CĂRȚILE RECOMANDATE MAI JOS:

GENIAL! CEA MAI COOL CARTE CU JOCURI

JOCURI TRĂSNITE ȘI ACTIVITĂȚI PENTRU ANTRENAREA MINȚII
RĂSFOIESTE RĂSFOIESTE

Lasă-ne un comentariu dacă ți-au plăcut activitățile acestei săptămâni.
Sperăm că te-ai bucurat și de cele pe care ți le-am oferit săptămânile trecute.

Așteptăm comentarii și păreri și, dacă ai și alte sugestii, acestea sunt toate bine-venite.