Nu e ușor să fii explorator! Trebuie să călătorești mult, să fii curajos, să explorezi cele mai sălbatice și mai necunoscute zone de pe glob, să fii curios în legătură cu tot ce te înconjoară și să ai răbdare să cercetezi și să aduni informații. Dar e atât de amuzant!

În acest weekend de aventură, facem primii pași spre o viață de explorator!

 

EXPLORATORII JUNGLEI

Știm cu toții, munca de explorator nu poate fi completă fără o călătorie în junglă! Pregătește-te așadar pentru o palpitantă expediție în junglă… De câte ori poți găsi cuvântul JUNGLĂ ascuns în grilă?

DESCARCĂ

URIAȘUL DIN OCEAN

Prietenul nostru, mare explorator, și-a petrecut mulți ani din viață studiind oceanele și animalele care le populează. De data asta a dat nas în nas cu un uriaș al adâncurilor. Ce crezi că este? După ce îl desenezi, poți colora toată imaginea așa cum îți place.

DESCARCĂ

PUTERNICII MAYAȘI

Poporul mayaș a trăit pe teritoriul de astăzi al Mexicului și în vecinătatea acestuia, cu sute de ani în urmă. Analizează cele două imagini ale uluitoarei construcții și încearcă să găsești opt diferențe.

DESCARCĂ

ZONA EXPLOZIVĂ

Ah, ai grijă atunci când explorările tale te poartă spre vulcanii activi! Pot erupe când te aștepți mai puțin! Care dintre siluete se potrivește perfect cu vulcanul din mijloc?

DESCARCĂ

MULTE ALTE JOCURI CAPTIVANTE VEI GĂSI ÎN VOLUMUL:

JOCURI TRĂSNITE ȘI ACTIVITĂȚI PENTRU ANTRENAREA MINȚII

RĂSFOIESTE

GENIAL! CEA MAI COOL CARTE CU JOCURI

MAREA CARTE CU EXPERIMENTE GENIALE

RĂSFOIESTE RĂSFOIESTE

Lasă-ne un comentariu dacă ți-au plăcut activitățile acestei săptămâni. 
Sperăm că te-ai bucurat și de cele pe care ți le-am oferit săptămânile trecute.

Așteptăm comentarii și păreri și, dacă ai și alte sugestii, acestea sunt toate bine-venite.