Halloween-ul este o sărbătoare a copilăriei, a imaginației și a bucuriei inocente, momentul în care cei mici au ocazia să îmbrace hainele personajelor lor favorite.

Și pentru că vorbim de măști, costume și dovleci sculptați, astăzi copiii au șansa de a o cunoaște pe Mortina, o fetiță aproape ca toate fetițele, dar o fetiță zombie. Citește și tu povestea Mortinei, o poveste care te face să mori de râs!

Răsfoiește cartea  

  • JOCUL DE-A V-AȚI ASCUNSELEA AL CUVINTELOR

În grila de mai jos sunt ascunse opt cuvinte pe care le-am extras din povestea Mortinei. Însă cuvintele au fost separate în două și amestecate. Pentru a-ți fi mai ușor, ți-am scris cu roșu prima parte a cuvintelor. Găsește-le și apoi alcătuiește cu ele o scurtă compunere cu titlul Mortina – în căutarea unui prieten.

 Descarcă pagina 8 din Mortina și vei găsi două dintre cuvintele ascunse în grilă.

  • LABIRINTUL BÂNTUIT
În curând

Noaptea de Halloween este una magică - este noaptea fantomelor, a stafiilor și a liliecilor. Așa că… ai grijă ce drum alegi! Fantomele sunt pretutindeni! Buhu-huuu!

Descarcă pagina 13 din MAREA CARTE CU JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI. (ÎN CURÂND, LA EDITURA CORINT)

  •     ASTĂZI EȘTI AUTORUL PROPRIEI POVEȘTI!

Dacă tot am vorbit despre aventură, atmosferă înfricoșătoare și locuri bântuite de fantome, ai ocazia acum să înveți CUM SĂ SCRII O CARTE DE AVENTURI.

Răsfoiește cartea 

Tu ești cel care alege locul poveștii tale înfricoșătoare, tu ești cel care alege personajele. Folosind acest îndrumar de scriere creativă ai șansa de a deveni mai târziu un autor de excepție. Mult succes! Descarcă paginile de aici