Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Câinele care a salvat lumea

34,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1272

Autorul romanului Călătorie în timp în compania unui hamster

După ce se împrietenesc cu o savantă excentrică aflată incognito în orașul lor, Georgie și Ramzy devin parte a unui nou și captivant experiment VR: o versiune 3D a viitorului!

Între timp, o epidemie fatală amenință viața câinilor de pretutindeni, iar Mister Maș, mult iubitul prieten patruped al lui Georgie, se îmbolnăvește și el.

Este doar începutul unui lung șir de încurcături.

Cât de curând, Georgie, Ramzy și Mister Maș trebuie să se angajeze într-o misiune crucială: aceea de a salva de la moarte toți câinii de pe planetă și, probabil, întreaga omenire!

„Cât de bună este cartea lui Ross Welford? Originală de la un capăt la altul, credibilă și cinematografică (trebuie ecranizată!). O aventură extraordinară.“ The Observer

„Încă o reușită marca Welford!  Scriitorul vine cu o excelentă carte de aventuri în care a injectat și știință. Se deplasează cu lejeritate de la întâmplări cu câini, de la ceea ce te face să tresari de emoție până la cum să păstrezi vie amintirea unei persoane dragi. Și, astfel, putem spune că a acoperit totul.“ The Times

Informații carte
Autori Ross Welford
Categorie Vârsta 10+
ISBN 9786067936834
Format 13 X 20 cm
Număr pagini 432
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Câinele care a salvat lumea