Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Casa de sare și amărăciuni

Special Price 31,14 RON Regular Price 47,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1305

PRECOMANDĂ

REDUCERE 35%

Livrare din 13 iulie

Într-un conac la malul mării, douăsprezece surori sunt blestemate...

Un conac la malul mării și douăsprezece surori blestemate…
Odinioară erau douăsprezece, însă acum în sălile uriașe de la Highmoor răsună singurătatea. Patru dintre fete și-au pierdut viața, fiecare moarte fiind mai tragică decât cea dinainte – ciumă, o cădere pe scări, înec, o alunecare de la înălțime. Acum, prin toate satele din jur se zvonește că familia ar fi blestemată de zei.
Tulburată de viziuni fantomatice, Annaleigh bănuiește că morțile surorilor sale nu au fost simple accidente. Fetele se furișează seară de seară la baluri strălucitoare unde dansează până la ivirea zorilor în rochii de mătase și conduri scânteietori. Annaleigh nu știe dacă să încerce să le oprească sau să se bucure și ea de aceste plăceri interzise. Mai ales pentru că nu știe cu cine – sau cu ce – dansează ele de fapt.
Dar când relația lui Annaleigh cu un străin misterios și plin de secrete devine tot mai serioasă, fata știe că trebuie să descopere cât mai repede întunericul care s-a abătut asupra familiei sale înainte de a-i cădea și ea victimă.
Casa de sare și amărăciuni este un roman captivant, plin de magie și de foșnet de rochii vaporoase pe holuri lungi și întunecate. Pregătiți-vă să fiți prinși în mrejele lui!

„O repovestire sinistră și frumoasă a basmului Cele douăsprezece prințese dansatoare, înțesată de fantome și zei, într-o lume fascinantă de la malul mării, pe care o citesc în timp ce îmi acopăr ochii.”
Melissa Albert, autoarea romanului Crângul de Alun

„Veți păși într-un basm.”
Stephanie Garber, autoarea romanului Caraval
„Evocatoare, atmosferică și captivantă.”
Bustle
„De-a dreptul expresivă și fascinantă [...]. O alegere perfectă pentru evadarea din cotidian.”
Hypable
„Este în același timp un basm, o poveste de dragoste pentru adolescenți (deși suficient de gotică pentru cititorii adulți) și un veritabil thriller”.
The Wall Street Journal
„Amănunte evocatoare și o proză lirică, spirituală [...]. O poveste bogat concepută, care îmbină mitologia cu detaliile gotice.”
Publishers Weekly
„Atmosfera vie și expresivă a romanului va mulțumi fanii stilului gotic.”
The Bulletin
„Această repovestire sumbră a basmului Cele douăsprezece prințese dansatoare îmbină elemente de suspans și groază, pentru a realiza o variantă gotică dintr-o poveste cunoscută. O lume construită memorabil, populată de o familie blestemată.”
Booklist

Informații carte
Autori Erin. A. Craig
Categorie Vârsta 13+
ISBN 9786067937503
Format 13 X 20 cm
Număr pagini 400
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Casa de sare și amărăciuni