Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Despre noi

DESPRE NOI

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața de carte din România, Grupul Editorial Corint (GEC) este unul din primele trei grupuri editoriale din România, oferind o gamă largă de titluri și adresându-se atât copiilor, cât și adolescenților și adulților. Scopul nostru este acela de a face cunoscută lectura la o vârstă fragedă și de a menține dorința de cunoaștere vie, până la bătrânețe.

Colecția Corint Junior oferă scrieri de ficțiune și non-ficțiune dedicate copiilor și adolescenților. Printre colecțiile editurii se numără Povești ilustrate (0-6 ani), Eu-supererou (peste 7 ani), Aventură și mister (peste 9 ani) și Smart Age (peste 12 ani).

Povești ilustrate (0-6 ani)

Oferă-i copilului tău șansa de a descoperi lumea prin povești!

Colecția Povești ilustrate aduce frumosul în copilăria celor mici prin ilustrații fermecătoare, personaje pline de culoare și aventuri uimitoare.

Doamna Marlowe și șoriceii ei, Lars, Bondărel și multe alte personaje fascinante prind viață în ochii și în mânuțele celor mici, invitându-i să pășească pe un tărâm al imaginației și al frumuseții.

Povești ilustrate – un moment de conectare fizică și emoțională între tine și copilul tău.

Eu-supererou (peste 7 ani)

Copiii sunt încântați de poveștile cu supereroi pentru că știu că aceștia îi pot învinge pe cei de neînvins, îi pot cuceri pe cei de necucerit, alegând să nu se oprească din lupta pe care destinul le-a propus-o.

Prin aceste povești și personajele lor fascinante, Benji, Izzy și prietenii ei, curajosul șoricel Isaia, copiii își formează o lume imaginară mult mai comodă și mai atractivă decât cea reală.

Aventură și mister (peste 9 ani)

Poveștile încâlcite și legendele întunecate au fost întotdeauna pe placul tău. Ești oricând gata să pleci în misiuni periculoase, care îți vor pune la încercare tăria de caracter și forța fizică. Ai descoperit latura aventuroasă și periculoasă… a vânătorii de comori și a magiei. În cărțile din colecția Aventură și mister vei descoperi eroi minunați și vei avea parte de întâmplări extraordinare. Totul pe măsura imaginației tale!

Smart Age (peste 12 ani)

Colecția Smart Age nu e doar o nouă colecție de cărți pentru copii, ci colecția copiilor inteligenți. A acelor copii care-și aleg lecturile în funcție de mesaj și de cât de bine sunt construite personajele. Este colecția cărților din care ai ce învăța. Este colecția care te ajută să te înțelegi, să pricepi ce e diferit între tine — copilul — și adulții din jurul tău. Cărțile din colecția Smart Age te vor ajuta să-ți faci prieteni, să-ți descoperi pasiuni noi, să afli noi și noi lucruri despre lumea care te înconjoară, te vor purta până în Cosmos și înapoi, îți vor aduce aminte de cele mai frumoase amintiri din anii de gimnaziu.