Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Edison. Misterul comorii dispărute

Special Price 31,43 RON Regular Price 44,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1206

O carte care te poartă către un tărâm spectaculos, pe aripile imaginației!

Data apariției: IANUARIE 2019

Noua carte a ilustratorului Torben Kuhlmann, laureat al multor premii, poartă cititorii către un tărâm spectaculos, pe aripile imaginației!

Demult de tot, un șoricel a învățat să zboare, altul a ajuns pe Lună… oare ce se va întâmpla în noua aventură șoricească?

Autorul cărților Lindbergh – Povestea unui șoricel zburător și Armstrong – Călătoria fantastică a unui șoricel pe Lună ne încântă acum cu Edison – Misterul comorii dispărute.

Când doi prieteni neobinuiți construiesc un vas cu care vor să coboare pe fundul oceanului, pentru a găsi o comoară dispărută, ceea ce descoperă este cu mult mai uimitor decât se așteaptă ei.

„Edison este o poveste fermecătoare și plină de învățăminte, despre doua mici ființe ce refuză să accepte limitele impuse de «Niciodată!» și sunt răsplătite prin dezvăluirea unui adevăr care le va schimba viața.”  Michelle Anne Schingler, Foreword Reviews

 

„Ca și în Armstrong și în Lindbergh, călătoria pe care o fac personajele se dovedește a fi cel puțin la fel de importantă ca răsplata care le așteaptă la final”.  Kirkus Reviews

Informații carte
Autori Torben Kuhlmann
Categorie Vârsta 6+
ISBN 9786067934687
Format 22,5 X 28 cm
Număr pagini 108
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Edison. Misterul comorii dispărute