Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Extraordinarele culori ale lui Auden Dare

0,00 RON
Out of stock
SKU
JUN.1309

DISPONIBILĂ ÎN CURÂND!

O frumoasă poveste despre prietenie și maturizare, plină de aventuri, foarte potrivită la vârsta gimnaziului!

Auden Dare, un băiat de unsprezece ani, nu poate vedea culorile, ci doar albul, negrul și nuanțele de gri. Dar mai greu îi este să trăiască într-o lume postapocaliptică, nu foarte îndepărtată de prezent, în care nu mai plouă de ani buni, apa este raționalizată, iar din cauza asta se poartă războaie. Despre tatăl său știe că luptă undeva prin Europa, iar când vine vestea că unchiul său, Jonah Bloom, un extraordinar om de știință de la Cambridge, a murit în condiții suspecte, Auden pleacă să locuiască acolo. Împreună cu Vivi, noua sa prietenă, descoperă în preajma casei lui Jonah un robot. Amuzant, bine educat și mai uman decât ne-am putea închipui, Paragon nu este ce pare a fi. Proiectat cu un scop anume, la cerearea armatei, face ce vrea el (sau ce a vrut creatorul său, Jonah Bloom): recită versuri și îl ajută pe Auden să deslușească mai multe mistere, într-un neîntrerup șir de aventuri.
Scris în buna tradiție a romanelor postapocaliptice englezești, Extraordinarele culori ale lui Auden Dare combină, cu umor, suspansul, temele science-fiction și un emoționant mesaj despre prietenie și despre familie.

Extraordinarele culori ale lui Auden Dare este o carte pe care o recomandăm din toată inima. Dacă cineva își dezvălui adevăratele culori, dezvăluie și ce are cu adevărat în suflet. Adevăratele culori ale lui Auden Dare alcătuiesc un spectru din care fac parte încrederea crescută în sine, compasiunea, căldura sufletească și adevărul — care este, de fapt, esența umanității —, și tocmai din cauza asta cartea este extraordinară.
The Times Educational Supplement
Extraordinarele culori ale lui Auden Dare este un roman neconvențional, original, amuzant și emoționant.
The Bookbag

Informații carte
Autori Zillah Bethell
Categorie Vârsta 10+
ISBN 9786067937701
Format 13 X 20 cm
Număr pagini 400
Sex Unisex
Write Your Own Review
You're reviewing:Extraordinarele culori ale lui Auden Dare