Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Jefferson

Special Price 19,44 RON Regular Price 29,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1223

„Jefferson”, cel mai recent roman al lui Jean-Claude Mourlevat, a fost distins de curând cu două premii literare foarte importante, la secțiunile de literatură pentru copii și tineret:

 - Prix Quais du Polar 2019, la Festivalul Internațional din Lyon, în Franța

 - Prix des Libraires du Québec, în Canada

Într-o frumoasă dimineață de toamnă, Jefferson, un arici tare de treabă, merge la salonul de coafură „Ciufulici-Ras-tuns-frezat“ pentru a se aranja puțin. Dar vizita la frizerul său, domnul Edgar, îi va schimba viața. Acuzat pe nedrept de crimă, Jefferson pornește în aventura vieții sale, ca să dezlege un mister și ca    să-și demonstreze nevinovăția. 

Ajuns pe tărâmul „ființelor umane“, descoperă sensul prieteniei adevărate, află cum trebuie să se ferească de tot răul din lume, renunță la prejudecăți și îi inspiră pe cei din jurul său.

 

Un roman polițist alert, uneori dur, însă plin de umor, în care Jean-Claude Mourlevat, alegând forma unei alegorii în care personajele sunt animale, ne învață cum să fii un om bun.

„O crimă, un vinovat fără vină, o cursă alertă, o comedie polițistă adesea incomodă, care nu-i va lăsa indiferenți pe micii cititori.“

                                                                                                                                                        Lepoint.fr

Informații carte
Autori Jean-Claude Mourlevat
Categorie Vârsta 9+
ISBN 978-606-793-563-9
Format 13x20 cm
Număr pagini 224
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Jefferson