Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Lindbergh. Povestea unui şoricel zburător

Special Price 31,92 RON Regular Price 39,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1061

Povestea ingenioasă și ilustrațiile minunate

ale lui Torben Kuhlmann vor cuceri imaginaţia cititorilor –
mai tineri sau mai vârstnici – cu isprăvile acestui neînfricat şoricel.

Data apariției: IANUARIE 2019

Colecția Povești ilustrate de la Corint Junior aduce un titlu sensibil, dar și adevărată pagina a aviației mondiale Lindbergh – Poveștea șoricelului zburător.

Povestea ingenioasă și ilustrațiile minunate ale lui Torben Kuhlmann vor cuceri imaginaţia cititorilor – mai tineri sau mai vârstnici – cu isprăvile acestui neînfricat şoricel.

Sunt vremuri grele... pentru un şoricel. O nouă invenţie – capcana mecanică pentru şoareci – i-a făcut pe toţi semenii lui să fugă în America, tărâmul celor liberi. Dar cum vapoarele cu aburi sunt păzite de pisici, Atlanticul nu mai poate fi traversat în siguranţă. În cel mai întunecat ascunziș... singurul şoricel rămas are o idee senzaţională. Trebuie să înveţe să zboare!

„Ca responsabil cu îngrijirea avionului lui Charles Lindbergh, Spirit of St. Louis, aflat la Smithsonian Institution’s National Air and Space Museum, am crezut că lui Lindbergh i-a venit ideea să zboare peste Atlantic, fără oprire, de unul singur, după ce a citit în presă o știre despre încercarea eșuată a faimosului pilot francez René Fonck, din septembrie 1926. [...] Dar acum știu adevărata sursă de inspirație a lui Lindbergh...”

F. Robert van der Linden, National Air and Space Museum, Smithsonian Institution

Informații carte
Autori Torben Kuhlmann
Categorie Vârsta +3 ani
ISBN 9789731287133
Format 21 x 28 cm
Număr pagini 92
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Lindbergh. Povestea unui şoricel zburător