Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Magie cu susul în jos

Special Price 22,43 RON Regular Price 29,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1314

PRECOMANDĂ 25% REDUCERE

LIVRARE DIN 10 AUGUST

Bestseller New York Times

Fanii Harry Potter și ai Școlii de magie Magisterium vor savura negreșit cărțile din seria Magie cu Susul în Jos - care stă și la baza filmului cu același nume difuzat de Disney Channel.

Nu e deloc ușor când magia ți-o ia razna! Pregătește-te pentru o nouă luptă cu forțele întunericului într-o școală de magie cu susul în jos!

Într-o lume în care toți au puteri magice bine definite, câțiva copii ies din rând, pentru că magia lor este altfel.

Nory este un Metamorf, dar nu reușește să intre la școala de magie de elită unde tatăl ei era director și unde învățau fratele și sora ei. În fața comisiei de admitere, în loc să se transforme într-un pisoi drăguț, devine un șarpsoi și-și mușcă puternic tatăl.

Așa ajunge la o altă școală, mai specială, în clasa de Magie cu Susul în Jos. Aici începe adevărata aventură, alături de alți șapte copii ale căror vrăji ies complet greșite. Elliott face lucrurile să înghețe, Sebastian vede undele sonore, Marigold micșorează lucruri,  Andres zboară, dar nu mai poate reveni pe pământ, Pepper bagă groaza în Metamorfii transformați în animale, Willa provoacă ploaie în spații închise, iar Bax se transformă în piatră.

Toți încearcă să-și controleze magia cu susul în jos, dar când atacă forțele întunericului tocmai aceste puteri pe dos salvează situația.

Nory învață treptat să-și accepte diferența, își face noi prieteni foarte buni și înțelege că nu e nimic în neregulă să fii altfel decât majoritatea.

Informații carte
Autori Sarah Mlynowski, Lauren Myracle și Emily Jenkins
Categorie Vârsta 8+
ISBN 9786067939231
Format 13 X 20 cm
Număr pagini 192
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Magie cu susul în jos