Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Merci Suarez pornește într-o nouă cursă

Special Price 23,92 RON Regular Price 29,90 RON
În stoc
SKU
JUN.1235

Autoarea Meg Medina a fost recompensată cu Newbery Medal 2019 pentru „Merci Suárez porneşte într‑o nouă cursă”

Merci Suárez merge la o școală scumpă, unde nu e decât o bursieră. Familia sa, de cubanezi din America, extinsă pe trei generații, e destul de nevoiașă. În plus, bunicul suferă de Alzheimer.

La școală, Merci trebuie să facă față șicanelor unei fete razgâiate, care îi înscenează o abatere de la disciplina strictă a instituției de învățământ.  Totuși, firea sa prietenoasă și optimistă o ajută să treacă peste toate provocările și acasă, și la școală, și să „schimbe vitezele“, ca la bicicletă, pentru a porni într-o nouă cursă, cea a maturizării.

„Prinsă între universul familiei și anturajul de la școală, între confortul de acasă și ispititoarea chemare a independenței, Merci Suárez este o încântătoare eroină care, în ciuda serioaselor provocări cu care se confruntă, este de neclintit în ceea ce privește puternica sa conștiință de sine și dragostea nemărginită pentru la familia. Cititorii se vor bucura să afle cum încearcă din răsputeri să păstreze ceea ce contează când totul pare să se schimbe.” - The New York Times Book Review

„Medina scrie autentic, emoționant, cu mult umor… O poveste extraordinară și profund tulburătoare.“ - Kirkus Reviews

Informații carte
Autori Meg Medina
Categorie Vârsta 10+
ISBN 9786067936056
Format 13 X 20 cm
Număr pagini 320
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Merci Suarez pornește într-o nouă cursă