Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Prietenul din viitor

Special Price 27,92 RON Regular Price 34,90 RON
În stoc
SKU
Prietenul din viitor

Laureată a premiului Alex Award în 2016

Alec trăiește în 2015, Josie trăiește în 1915. Cei doi copii de 12 ani, care locuiesc în aceeași casă, la distanță de o sută de ani, intră în legătură cu ajutorul unei plăci de spiritism și se împrietenesc chiar fără a ajunge să se întâlnească vreodată.

Alec află un secret teribil despre Josie, despre surioara ei Cassie și despre mama fetelor, care e un mediu pasionat de fenomene paranormale. Josie și Cassie sunt în pericol, iar Alec, ca un bun și devotat prieten, le va transmite din viitor ce au de făcut ca să se salveze. Prietenul din viitor este o poveste emoționantă care te ține cu sufletul la gură, fiindcă exact asta îi reușește lui Camille DeAngelis în toate cărțile ei: să te captiveze scriind despre lucruri incredibile precum o prietenie indestructibilă care se dezvoltă de-a lungul unei uluitoare călătorii în timp.

„Înfricoșătoare și captivantă, cartea lui Camille DeAngelis îi va atrage pe copiii care își doresc să se lase cuprinși de fiori și să dezlege mistere. Autoarea a creat cu mult talent o incontestabilă reușită literară.“ - Booklist

Informații carte
Autori Camille Deangellis
Categorie Vârsta 10+
ISBN 9786067935752
Format 13 X 20 cm
Număr pagini 318
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Prietenul din viitor