Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Tunele

Special Price 14,94 RON Regular Price 24,90 RON
Out of stock
SKU
JUN.402
Will Burrows este un baiat de paisprezece ani care locuieste in Londra.Are putine lucruri in comun cu restul familiei sale, cu exceptia pasiunii mistuitoare pentru sapaturi, pe care o impartaseste cu tatal sau.

Will Burrows este un baiat de paisprezece ani care locuieste in Londra.

Are putine lucruri in comun cu restul familiei sale, cu exceptia pasiunii mistuitoare pentru sapaturi, pe care o impartaseste cu tatal sau. Cand acesta dispare brusc, intr-un tunel necunoscut, Will decide sa investigheze disparitia tatalui sau impreuna cu prietenul lui, Chester. Curand, se trezesc in adancul pamantului, unde descopera un secret intunecat si infricosator, un secret care i-ar putea costa chiar viata.

 

Roderick Gordon locuieste impreuna cu sotia si copiii in Norfolk, iar Brian Williams in East London. Amandoi au fost dintotdeauna fascinati de sapaturile arheologice. Brian a copilarit in cartierul Edge Hill din Liverpool. Acolo a avut ocazia sa exploreze magnificul santier arheologic initiat in secolul al XVIII-lea de un om de afaceri local, Joseph Williamson - tunele destul de mari cat sa te plimbi cu trasura prin ele, care mai exista si astazi. Pentru Roderick Gordon, legaturile cu arheologia sunt si mai directe. Strastrabunicul lui, William Buckland, a fost considerat unul dintre intemeietorii geologiei, iar in 1924 a descoperit un dinozaur, care ii poarta numele. Atat Roderick, cat si Brian sunt fascinati de ideea existentei unei adevarate lumi subpamantene si citeaza, ca inspiratie, sistemele si constructiile subterane care exista sub atat de multe orase, cum ar fi: Paris, Roma, Moscova si New York.
Informații carte
Autori Roderick Gordon, Brian Williams
Categorie Vârsta 8-12 ani
ISBN 9789731281667
Format 13 x 20 cm
Număr pagini 528
Sex Unisex
Write Your Own Review
You're reviewing:Tunele