Contul meu 
Toggle Nav

Cărțile Corint Junior

Coș
Close
  • Menu
  • Setting

Uluitorul Broccoli Boy

Special Price 19,92 RON Regular Price 24,90 RON
În stoc
SKU
JUN.992

Ceea ce te face DIFERIT de toți ceilalți este SUPER-PUTEREA ta!

Lui Rory Rooney îi place să fie pregătit… pentru orice eventualitate. Doar cartea lui preferată este ghidul de supraviețuire în condiții vitrege Nu te teme, nu te teme, pregătit nu ai probleme.
Dar Rory nu era deloc pregătit pentru acea zi ciudată în care s-a înverzit inexplicabil. Închis în rezerva unui spital, departe de casă, Rory este la fel de confuz în legătură cu așa-zisa lui boală ca și medicii. Dacă de vină nu sunt nici genele, nici virusurile, nici vreun fel de mâncare? Poate faptul că te-ai înverzit ca un broccoli înseamnă că te-ai transformat într-un supererou. Și dacă nu ești singurul în această situație?
Rory abia așteaptă să treacă de codurile de securitate ale spitalului și să descopere în ce constau superputerile lui de Broccoli Boy…

„Pot să spun cu mâna pe inimă că Frank este unul dintre cei mai amuzanți și minunați scriitori de pe planetă.“ (Anthony Horowitz, The Guardian)
„Frank Cottrell Boyce are geniu comic – împrumutând din magia lui Roald Dahl, dar cu ceva mai mult suflet!“ (Sunday Telegraph)

Informații carte
Autori Frank Cottrell Boyce
Categorie Vârsta +8 ani
ISBN 9789731286273
Format 13 x 20 cm
Număr pagini 400
Sex Unisex
Fragment carte
Write Your Own Review
You're reviewing:Uluitorul Broccoli Boy